Novice

Prikazano: 741 - 760 od 1067 zapisov

SP težavnost, Valence (Francija) 2013 – vsi naši v polfinalu

Danes in jutri, 1. in 2. novembra 2013, v Franciji naši najboljši športni plezalci Mina Markovič, Domen Škofic, Urban Primožič, Maja Vidmar, Tina Šušteršič in Katja Kadič zastopajo Slovenijo na predzadnji tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju 2013. Po kvalifikacijah so se vsi uvrstili v polfinale.

SP težavnost, Valence (Francija) 2013 – tekmuje 6 naših

V petek in soboto, 1. in 2. novembra 2013, bodo v Franciji naši najboljši športni plezalci Mina Markovič, Domen Škofic, Urban Primožič, Maja Vidmar, Tina Šušteršič in Katja Kadič zastopali Slovenijo in se znova podali v boj za nova najžlahtnejša mesta na tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju 2013.

DP v težavnosti, Tržič 2013 - zmagala Markovičeva in Primožič

Pod okriljem Komisije za športno plezanje PZS in v organizaciji ŠPO PD Tržič je v soboto in nedeljo, 26. in 27. oktobra 2013, v Tržiču potekala prva jesenska tekma državnega prvenstva Republike Slovenije v težavnosti za vse kategorije. Med člani sta zmagala Urban Primožič in Mina Markovič.

Mina Markovič ZMAGOVALKA tudi šeste tekme svetovnega pokala v težavnostnem plezanju 2013

Danes, 20. oktobra 2013, se je v kitajskem mestu Wujiang zaključila šesta letošnja tekma svetovnega pokala v težavnostnem plezanju Mednarodne zveze za športno plezanje IFSC, na kateri je naša najboljša športna plezalka MINA MARKOVIČ znova ZMAGALA, in sicer tretjič v tej sezoni SP in 15. v karieri. Urban Primožič je njen uspeh dopolnil s 5. mestom, s čimer je izenačil svoj najboljši rezultat na tekmah svetovnega pokala v težavnosti. Domen Škofic je prvič letos pristal izven finala tekem SP, dosegel je 11. mesto.

SP težavnost, Wujiang (Kitajska) 2013 – Mina in Urban v finalu

Sloveniji se obeta nov uspeh, naši tekmovalci vedno znova dokazujejo, da so v vrhu svetovne velesile šp. plezanja. Danes, 20. oktobra 2013, se bosta na Kitajskem (Wujiang) v finalu šeste tekme svetovnega pokala v težavnostnem plezanju 2013 za odličja borila Mina Markovič in Urban Primožič, Domen Škofic je tekmo zaključil v polfinalu na 11. mestu.

SP težavnost, Wujiang (Kitajska) 2013 – Mina, Domen in Urban

V soboto in nedeljo, 19. in 20. oktobra 2013, bodo na Kitajskem (Wujiang) naši najboljši športni plezalci Mina Markovič, Domen Škofic in Urban Primožič zastopali Slovenijo in se znova podali v boj za najžlahtnejša mesta na tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju 2013.

Domen Škofic opozarja!

Domen Škofic je imel danes v Mišji peči izjemno srečo. Na fotografiji si poglejte, kaj se lahko zgodi z že nameščenimi kompleti. Domen še opozarja: imejte sabo svoje komplete.

SP težavnost, Perm 2013 - tekmujejo 4 Slovenci

Jutri in v nedeljo, 28. in 29. septembra 2013, se bodo v ruskem mestu Perm pomerili športni plezalci na četrti tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju 2013. Tekmovali bodo tudi 4 naši reprezentanti: Mina Markovič, Tina Šušteršič, Domen Škofic in Klemen Bečan.

Mina Markovič SREBRNA na tretji tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju 2013

Danes, 21. septembra 2013, se je v belgijskem Puursu zaključila tretja letošnja tekma svetovnega pokala v težavnostnem plezanju Mednarodne zveze za športno plezanje IFSC, na kateri je nastopila tudi slovenska reprezentanca v športnem plezanju in s srebrom Mine Markovič dosegla nov uspeh. Mina brani letos dvakratni zaporedni naslov skupne zmagovalke svetovnega pokala v težavnosti in kombinaciji.