Novice

Prikazano: 801 - 820 od 1067 zapisov

SP v balvanih, Vail 2013 - Jernej 7., Klemen 16.

Danes, 8. junija 2013, drugi tekmovalni dan 7. letošnje tekme svetovnega pokala IFSC v balvanih, tokrat v Ameriki (Vail), je potekal polfinale, v katerega sta se po uspešnih kvalifikacijah prebila tudi naša najboljša balvanista Jernej Kruder in Klemen Bečan, ki pa sta ostala zunaj finala.

SP v balvanih, Vail 2013 - Jernej in Klemen v polfinalu

Včeraj pozno zvečer, 7. junija 2013, se je v Ameriki (Vail) začela 7. letošnja tekma svetovnega pokala IFSC v balvanih. Naša dva najboljša balvanista Jernej Kruder in Klemen Bečan sta se oba uvrstila v današnji polfinale, Jernej je s 4 vrhovi dosegel 8. mesto kvalifikacij, Klemen s tremi 15. mesto.

SP v balvanih, Toronto 2013 - Jernej 11., Klemen 16.

Danes, 2. junija 2013, se je v Torontu s polfinalnim obračunom nadaljevala 6. letošnja tekma svetovnega pokala IFSC v balvanih. Slovenske barve sta zastopala naša najboljša balvanista med fanti: Jernej Kruder in Klemen Bečan, ki sta se po uspešnih kvalifikacijah včeraj uvrstila v današnji polfinale in v njem končala tekmo z 11. oz. 16. mestom

SP v balvanih, Toronto 2013 - Jernej in Klemen v polfinalu

Včeraj, 1. junija 2013, se je v Torontu s kvalifikacijami začela 6. letošnja tekma svetovnega pokala IFSC v balvanih. Slovenske barve odlično zastopata naša najboljša balvanista med fanti: Jernej Kruder in Klemen Bečan, oba sta se uvrstila v današnji polfinale.

Olimpijske sanje 2020 so se za športno plezanje končale

Športno plezanje je bil eden od osmih športov, ki so se potegovali za uvrstitev v družino olimpijskih športov na Olimpijskih igrah 2020. Včeraj, 29. maja 2013, zvečer je Komisija MOK, ki odloča o vključitvi novih športov v olimpijsko družino, izbrala 3 športe, izmed katerih bo septembra 2013 odločila o enem, ki bo prvič predstavljen na OI 2020.

Plezalni vodniček Osp & Mišja peč

Osp in Mišja peč sta brez dvoma naši najboljši plezališči, ki jih Slovenija lahko nemudoma ponudi tudi tujim plezalcem. Zato ni čudno, da so se se stene nad Ospom uvrstile med 15 najbolj priljubljenih plezalskih destinacij ne samo v Evropi ampak tudi na svetu.

MEP v balvanskem plezanju IFSC 2013 - 9 naših finalistov

Danes, 26. maja 2013, drugi tekmovalni dan Mladinskega evropskega prvenstva v balvanskem plezanju IFSC 2013, bo v švicarskem mestu Grindelwald potekal FINALE, na katerega se je uvrstilo tudi naših 9 mladih reprezentantov, in sicer v vseh kategorijah. Vabljeni k navijanju in spremljanju V ŽIVO!

SP v balvanih, Innsbruck 2013 - dvojna nemška zmaga

Slovenski športni plezalci so v polfinalu končali nastope na tekmi svetovnega pokala v balvanskem plezanju v Innsbrucku. Mina Markovič in Klemen Bečan, ki sta se uvrstila v polfinale, sta zasedla končno 14. (Mina) in 16. mesto (Klemen). Jernej Kruder je tekmo zaključil v kvalifikacijah.