Razpis za dodelitev opreme za urejanje plezališč 2018

Planinska zveza Slovenije tudi letos nadaljuje s projektom urejanja slovenskih plezališč, zato Sklad slovenskih plezališč objavlja razpis za dodelitev opreme za opremljanje plezališč v letu 2018. Razpis je odprt celo leto, oziroma dokler ne zmanjka sredstev za urejanje plezališč. Na voljo so sredstva Fundacije za šport (15.057 €) in nekaj več kot 6000€ sredstev iz Projekta OSP.
Ker je v lanskem letu Sklad od KŠP prevzel vlogo skrbnika plezališč, bo letošnji razpis nekoliko drugačen od dosedanjih:

 

  • Na razpis se prijavijo licencirani opremljevalci in NE klubi.
  • Prijave potekajo preko elektronskega obrazca. Opremljevalce prosimo, da izpolnijo elektronski obrazec in mu priložijo excel datoteko s potrebami po opremi.
  • Opremljevalci, ki so v letih 2015-2017 dobili opremo od PZS, morajo obvezno oddati tudi poročilo o opravljenem delu in ga poslati na sportno.plezanje@pzs.si.

Razpis je razdeljen na tri dele. Obnova starih smeri po mnenju strokovne skupine za opremljanje plezališč, obnova po predlogih opremljevalcev in nadelava novih smeri. Vsekakor predvsem od mlajših opremljevalcev pričakujemo, da se bodo lotili tudi obnove starih smeri.

 

Želimo vam veliko uspešnega dela!

Priloge:
 Razpis
 Potrebe po opremi 2018
 Poročilo 2015-2017