Janja Garnbret kandidatka za ime meseca na Valu 202

Športna plezalka Janja Garnbret, za katero je izjemna sezona, v kateri je 9-krat zmagala na tekmah svetovnega pokala in osvojila v skupnem seštevku rekordnih 1135 točk, je kandidatka za ime novembra na Valu 202. Zanjo lahko glasujete še do sobote, 2. decembra, do 12. ure.
Janja Garnbret kandidatka za ime meseca na Valu 202 (foto Stanko Gruden)
Med štirimi kandidati, ki so novembra postali ime tedna, je v rubriki Ime meseca na Valu 202 poleg novinarja Jana Golje, umetnikov Narvike Bavcon in Aleša Vaupotiča ter študenta Alekseja Jurce tudi trenutno najuspešnejša tekmovalka v športnem plezanju na svetu, 18-letna Korošica Janja Garnbret (Šaleški AO), že drugo leto zapored skupna zmagovalka svetovnega pokala v težavnosti in kombinaciji, za nameček pa še druga v balvanih.

Janja Garnbret, športna plezalka, za katero je izjemna sezona, v kateri je 9-krat zmagala na tekmah svetovnega pokala in osvojila v skupnem seštevku rekordnih 1135 točk. >>> Ime tedna je postala 13. novembra: Janja Garnbret: Več izkušenj in manj živcev za rekordno sezono

Zanjo glasujete tako, da pošljete SMS s ključno besedo VAL2 na 1919. SMS stane 1 € in pomeni humanitarni prispevek v projektu Botrstvo v Sloveniji. Glasujete lahko do sobote do 12.00.

Glasovanje neposredno v programu Vala 202 bo še v soboto, 2. decembra, ob 12.00.

Glasujete lahko tudi prek spleta. Spletna anketa je dosegljiva na tej povezavi.

>>> Posodobljeno: Ime novembra je Jan Golja, novinar in pobudnik dobrodelne akcije Mali koraki za velik cilj, v kateri so letos zbirali sredstva za hišo zavetja Palčica.