Prispevam #zanovesvedre z majico in ščetko projekta OSP

Na voljo so še zadnji kosi ženskih in moških športnih majic projekta OSP, s katerimi boste podprli opremljanje in vzdrževanje slovenskih plezališč ter tako varnejše plezanje. Pohvalite se s prispevkom #zanovesvedre, v plezališču oblecite športno majico Projekt OSP in očistite oprimke z leseno ščetko projekta - naj se glas širi!
Projekt OSP (foto Manca Čujež)
Projekt OSP - Opremimo slovenska plezališča nagovarja vse obiskovalce slovenskih plezališč k aktivni udeležbi pri skrbi za plezališča in k donacijam za Sklad slovenskih plezališč, ki skrbi za preopremljanje in urejanje plezalnih smeri in plezališč v Sloveniji. Nadzor nad stanjem opreme v smereh, načrtno, kakovostno in strokovno opremljanje smeri, reševanje težav z lokalnimi skupnostmi bodo zagotovili ohranitev in nadaljnji razvoj plezališč in predvsem brezskrbne plezalne užitke tudi v prihodnosti.Moška športna majica Projekt OSP je kakovostna bombažna majica s kratkimi rokavi bele barve, ki ima na prsni strani logotip projekta OSP, na hrbtni pa zgovoren napis Prispeval sem #zanovesvedre. Z nakupom majice boste podprli projekt OSP in tako omogočili varnejše plezanje in bolj urejena plezališča. Na voljo so še naslednje številke: 1 x L in 5 x XL.

Ženska športna majica Projekt OSP je kakovostna telirana bombažna majica brez rokavov, prav tako bele barve, na prsni strani je logotip projekta OSP, na hrbtni pa zgovoren napis Prispevala sem #zanovesvedre. Z nakupom majice boste podprli opremljanje in vzdrževanje slovenskih plezališč ter tako varnejše plezanje. Na voljo so še naslednje številke: 6 x XS, 17 x S in 1 x M.Lesena ščetka Projekt OSP je s ščetinami iz naravnih materialov za čiščenje oprimkov je izdelana v Sloveniji, poleg tega pa boste z nakupom podprli projekt OSP. Na voljo je še veliko število ščetk.

Obisk plezališč je brezplačen, želja predanih opremljevalcev pa je, da bi vsak aktiven obiskovalec plezališč letno doniral nekaj evrov za urejanje plezališč. Doniraš lahko na različne načine. S poslanim SMS-om PROJEKTOSP5 na 1919 (donacija 5 €), z nakazilom preko UPN obrazca, ali Paypal računa.Zakaj bi sploh doniral za urejanje plezališč?
Kaj lahko naredimo z 10 € oziroma koliko stane plezalna smer?
Kaj se zgodi z mojo donacijo?
Kakšen je letni strošek vzdrževanja plezališč?
V katerih plezališčih bo deloval Sklad?
Kako bo določen vrstni red plezališč in smeri za urejanje?
Odgovore najdete na spletni strani projekta OSP >>>

Prisluhnite tudi pogovoru s koordinatorjem projekta OSP Štefanom Wraberjem >>> na 1. programu Radia Slovenija.