VIDEO posnetki finala svetovnega pokala Kranj 2012

Na spodnjih posnetkih si lahko pogledate celotne kvalifikacije, polfinale in finale najboljših športnih plezalcev in plezalk sveta. Še posebej pa si poglejte zmagovalno plezanje Mine Markovič v finalni smeri zadnje tekme svetovnega pokala v težavnosti, Kranj, 17.-18. november 2012.
Urban Primožič je celoleto uspešno tekmoval in z 9. mestom na zadnji tekmi svetovnega pokala v težavnosti Kranj 2012 dosegel najboljši rezultat med Slovenci v moški konkurenci, foto Stanko Gruden
Mina Markovič je na tekmi branila skupni zmagi svetovnega pokala v težavnosti in kombinaciji iz leta 2011, z zmago na finalni tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju v težavnosti je postala tudi ZMAGOVALKA v skupnem  seštevku SP v težavnosti 2012, kjer je tudi sicer vodila vse od prve letošnje tekme SP dalje. V tej sezoni je v svetovnem pokalu v težavnosti dosegla tri zmage, štiri druga mesta in dve četrti mesti.

Mina je tako že drugič zapored zmagala v skupnem seštevku v težavnosti in v kombinaciji, kar že dolgo ni uspelo kakšni izmed tekmovalk v športnem plezanju.

Kvalifikacije in polfinale je prenašala v živo IFSC.TV, finale pa TV Slovenija, 2. program in IFSC.TV s signalom TV SLO 2.

Preberite si:
SANJSKI zaključek svetovnega pokala 2012 - DVOJNO zmagoslavje Mine in Maje in DVOJNA SKUPNA ZMAGA Mine

in oglejte FOTOGALERIJO s svetovnega pokala v težavnosti Kranj 2012

KVALIFIKACIJE - moški

KVALIFIKACIJE - ženske


POLFINALE - moški in ženskeFINALE - moški in ženskeZMAGOVALNO plezanje Mine Markovič, skupne zmagovalke svetovnega pokala v težavnosti in kombinacijiPripravila Zdenka Mihelič