Leseni plezalni oprimki iz drevesnih grč

Poznate lesene plezalne oprimke iz drevesnih grč? Če jih morda še ne, jih lahko pobliže spoznate med inovacijami na 7. Slovenskem forumu inovacij, ki bo potekal v ponedeljek, 26. novembra 2012, v Ljubljani.
Dogodek spodbuja k inovativnosti, podjetništvu in mednarodnemu gospodarskemu sodelovanju ter je namenjen inovatorjem, ki se trudijo soustvarjati prebojne trenutke v naši družbi. Letos bo nastopilo preko 50 inovatorjev.

Namen teh oprimkov, pravijo avtorji, je povečati motorične sposobnosti otrok in odraslih na naravnih lesenih oprimkih,  izdelanih iz ostankov drevesnih izrastkov ali drevesnih bul. Če nimamo možnosti ali željo plezati v naravnem okolju, je zagotovo najboljši nadomestek plezanje na umetnih stenah, katerih oprimki in oporne stene so izdelani iz naravnih materialov.

Na tokratnem Slovenskem forumu inovacij se bodo predstavili tudi avtorji lesenih plezalnih oprimkov Nina Možina, Simon Možina in Tomaž Šturm.

Slovenski forum inovacij bo potekal v ponedeljek, 26. 11., na Gospodarskem razstavišču (v Marmorni dvorani) med 10.00 in 18.30.

Lesene plezalne oprimke iz drevesnih grč boste lahko spoznali na predstavitvi ob 12.55, ali pa na njihovem predstavitvenem prostoru.

Več: Slovenski forum inovacij.

Zdenka Mihelič