Izdaja tekmovalnih licenc za športne plezalce za leto 2024

Pred začetkom letošnje tekmovalne sezone DP, bo KŠP pričela z izdajanjem tekmovalnih licenc za letošnjo sezono.

Izdaja tekmovalnih licenc poteka preko spletne aplikacije KŠP. Klubi tekmovalne licence urejajo sami. Podrobnosti oz. navodila spodaj (priloga).

Kdaj boste uredili tekmovalne licence za vaše tekmovalce je vaša odločitev. Vsekakor bo to moralo biti pred rokom za prijavo na posamezno tekmovanje. Priporočamo pa, da ne čakate na zadnji dan. Zlasti zato, ker je najprej treba urediti članstvo v PZS in šele naslednji korak je ureditev tekmovalne licence (več v navodilih). Pri ureditvi članstva v PZS vam namreč zadnji dan tudi administrator KŠP ne bo mogel rešiti problema. Zato vas pozivamo, da vse uredite pravočasno.

PLAČILO TEKMOVALNIH LICENC 2024: višina licence se bo določila/potrdila na Zboru KŠP, zato jih ne plačujte vnaprej. Ko boste licence vnesli, boste po Zboru KŠP prejeli račun od PZS, ki ga poravnate do datuma valute na računu. Račun bo za vse licence posameznega kluba skupen.

POZOR: V kolikor bo znotraj kluba dogovor, da mora kdo od tekmovalcev sam nositi strošek licence - potem je to stvar vsakega društva/kluba posebej, da se medsebojno dogovori s takimi posamezniki glede vračila.


Pogoji za pridobitev licence: 
  • so člani Planinske zveze Slovenije (ne velja za tuje državljane) in
  • so člani klubov/odsekov, ki so registrirani pri KŠP (ne velja za tuje državljane).


Priloga:
 Navodilo za vnos tekmovalnih licenc DP 2023