Glasujte za ime tedna na Valu 202 - za Janjo Garnbret

Glasujete lahko s SMS-sporočilom na 1919, v spletni anketi in v živo na 01/475 22 02 v ponedeljek ob 11.00.
Janja Garnbret za ime tednana Valu 202. Foto: Anže Malovrh
Kandidati za ime tedna na Valu 202 so:
  • Aleš Štrancar: direktor podjetja BIA Separations, kjer so razvili tehnologijo čiščenja zdravilnih učinkovin in s tem bistveno pripomogli pri odobritvi prve stoodstotno učinkovite genske terapije za zdravljenje dojenčkov s spinalno mišično atrofijo. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)
  • Alenka Malej: upokojena morska biologinja, ki z raziskovalnim delom na Morski biološki postaji Piran, ta letos praznuje 50 letnico obstoja, s sodelavci pomaga pri razumevanju procesov v morju ter zagotavlja strokovne temelje za trajnostni razvoj morskega in obalnega prostora. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)
  • Janja Garnbret: športna plezalka, ki je dosegla zgodovinski uspeh. Z izjemnimi predstavami je svetovni pokal v balvanskem plezanju kot prva na svetu sklenila z zmagami na vseh šestih tekmah ene sezone in prvič osvojila naslov skupne zmagovalke v tej zvrsti športnega plezanja. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na 1919)

Ime tedna
postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, s SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).


Za poslani SMS smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke, vključene v projekt Botrstvo v Sloveniji.