Slovenska mladinska reprezentanca v športnem plezanju na 1. programu Radia Slovenija

Slovenska mladinska reprezentanca v športnem plezanju s svojimi dosežki uspešno stopa po vrhunskih članskih stopinjah. Vita Lukan, Mia Krampl, Lučka Rakovec in Luka Potočar ter selektor Anže Štremfelj so 6. marca 2019 gostovali v oddaji Gymnasium na 1. programu Radia Slovenija. Vabljeni k poslušanju pogovora v radijskem arhivu!
Slovenska mladinska reprezentanca v športnem plezanju (foto Anže Štremfelj)
"V minulih sezonah so predstavnice in predstavniki slovenske mladinske reprezentance v športnem plezanju dosegali vrhunske uspehe. Osvajali so kolajne na mladinskih olimpijskih igrah, prav tako na mladinskih svetovnih in evropskih prvenstvih. Z njimi in selektorjem mladinske izbrane vrste bomo govorili o razvoju tega športa v Sloveniji in kaj našteti uspehi obetajo pred olimpijskimi igrami v Tokiu, kjer se bo športno plezanje prvič predstavilo kot olimpijski šport," napoveduje voditelj Aleš Ogrin.

Gostje v oddaji Gymnasium, ki je bila na sporedu 6. marca, so bili člani reprezentance Vita Lukan, Mia Krampl, Lučka Rakovec in Luka Potočar ter selektor Anže Štremfelj. Vabljeni k poslušanju pogovora v spletnem arhivu 1. programa Radia Slovenija!