Izpit za pridobitev naziva Športni plezalec 1

Komisija za športno plezanje razpisuje izpite za pridobitev naziva Športni plezalec 1. Izpiti bodo potekali v Kranju.
Izpiti bodo potekali v soboto, 24. marca in v nedeljo, 25. marca 2018 v Kranju (Dvorana Zlato polje). Obveščanje kandidatov bo potekalo po elektronski pošti, razpored kandidatov pa bo znan po koncu prijav. Popravni izpit bo potekal v soboto, 7. aprila.

Priprava na izpit je v pristojnosti društva oziroma inštruktorjev športnega plezanja z veljavno licenco. Priporočamo, da se vsi kandidati na izpit pripravijo pod nadzorstvom inštruktorjev, ki so za to usposobljeni.

Opravljen izpit za športnega plezalca 1 je pogoj za pristop na tekmovanja državnega prvenstva za vse kadete/kadetinje, mladince/mladinke in člane/članice. Vsi, ki spadajo v omenjene kategorije in želijo v letu 2018 urediti tekmovalno licenco, morajo imeti naziv vsaj športni plezalec 1. Prav tako je opravljen izpit za športnega plezalca 1 pogoj za kategorizacijo.

Prosimo, da prijave pošljete za vse kandidate društva skupaj na naslov izobrazevanje-ksp@pzs.si.

Prijava za posameznega kandidata vsebuje:
  • skeniran obrazec o preplezanih smereh (priloga 1),
  • skenirano potrdilo o opravljenem izpitu za pripravnika športnega plezanja (priloga 2).

Skupinska prijavnica (v prilogi) vsebuje osebne podatke kandidatov (ime, priimek, datum rojstva, elektronski naslov, naslov bivanja), ki jo prosimo pošljite v excelovi tabeli.

Kotizacija za izpit znaša 40 € na kandidata, plačati jo je potrebno v skupnem znesku za vse kandidate istega društva na transakcijski račun PZS z naslednjimi podatki:
Delavska hranilnica, Ljubljana, IBAN: SI56 6100 0001 6522 551, referenca: 00 16-21; namen: »izpiti ŠP 2018«. Rok plačila 16.3.2018. Kotizacija za popravni izpit znaša 20 € na kandidata.

Rok prijav je petek, 16. marec 2018. Nepopolne prijave in prijave, ki bodo oddane po prijavnem roku, se ne bodo upoštevale.

Priloge:
 Seznam smeri
 Potrdilo o opravljenem izpitu za pripravnika športnega plezanja
 Skupna prijavnica
 Splošne informacije
 Kriteriji