Janja Garnbret kandidatka za ime meseca na Valu 202

Janja Garnbret, športna plezalka, ki je na evropskem prvenstvu v balvanskem plezanju osvojila srebrno medaljo in postala evropska prvakinja v kombinaciji. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na številko 1919.)
Mesec je naokoli in znova izbiramo ime preteklega meseca. Glasujte v živo, v spletni anketi (klik) in prek SMS-sporočil!

Kandidati:
  • Jasna Vinder, vodja vseslovenskega taborniškega Zleta 2017 v Velenju, enega največjih taborniških dogodkov zadnjega desetletja. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na številko 1919.)
  • Robert Čuk, gozdni delavec in inštruktor, ki je na Evropskem prvenstvu sekačev v Belgiji zmagal in postal evropski prvak. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na številko 1919.)
  • Janja Garnbret, športna plezalka, ki je na evropskem prvenstvu v balvanskem plezanju osvojila srebrno medaljo in postala evropska prvakinja v kombinaciji. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na številko 1919.)
  • Lojze Klančišar, vodja enote reševalnih psov Kinološkega društva Zagorje, kjer so organizirali mednarodni tabor reševalnih psov z 230 udeleženci. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL4 na številko 1919.)
Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja