Alpinistično-plezalni večer | vabilo na podelitev priznanj najuspešnejšim v letu 2016

Planinska zveza Slovenije ter njene Komisija za alpinizem (KA), Komisija za športno plezanje (KŠP) in Komisija za gorske športe (KGŠ) vas v okviru sejma Natour Alpe-Adria 2. februarja 2017 vabimo na alpinistično-plezalni večer, kjer bomo podelili priznanja tistim, ki so s svojimi dosežki najvidneje zaznamovali preteklo leto.
Alpinistično-plezalni večer

Vabilo na alpinistično-plezalni večer,

podelitev priznanj najuspešnejšim
v alpinizmu, športnem in lednem plezanju ter turnem smučanju


Planinska zveza Slovenije ter njene Komisija za alpinizem (KA),
Komisija za športno plezanje (KŠP) in Komisija za gorske športe (KGŠ)

vas v okviru sejma Natour Alpe-Adria vabimo na alpinistično-plezalni večer, kjer bomo podelili priznanja tistim, ki so s svojimi dosežki najvidneje zaznamovali preteklo leto.

Namen izbora je ovrednotiti najkakovostnejše alpinistične vzpone, vrhunske športnoplezalne dosežke in uspehe v lednem plezanju in turnem smučanju ter javnosti predstaviti dosežke slovenskih alpinistk in alpinistov, ki so lani opravili več uspešnih vzponov in odprav, športnih plezalk in plezalcev, za katerimi je najuspešnejša sezona do zdaj, ter lednih plezalcev in turnih smučarjev, ki so dosegli odlične tekmovalne dosežke na svetovni ravni. Podelili bomo tudi priznanje za življenjsko delo v alpinizmu, ki ga letos prejme Andrej Štremfelj.


Slovesna podelitev priznanj najuspešnejšim alpinistom, športnim plezalcem,
lednim plezalcem in turnim smučarjem leta 2016

bo v četrtek, 2. februarja 2017, ob 17. uri
na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (v dvorani Povodni mož 1).

Prireditev bo obogatena z alpinističnimi in plezalnimi kratkimi filmi.


Vljudno vabljeni!

Miha Habjan,
načelnik KA PZS
Aleš Pirc,
načelnik KŠP PZS
Jasna Pečjak,
načelnica KGŠ PZS
Bojan Rotovnik,
predsednik PZS


-------------------------
Člani registriranih alpinističnih in športnoplezalnih odsekov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se prijavite na e-naslov alpinizem@pzs.si ali sportno.plezanje@pzs.si, do torka, 31. januarja 2017, do 20. ure. Ostali se lahko dogodka udeležijo z vstopnico za sejem Natour Alpe-Adria, ki jo kupijo na blagajni Gospodarskega razstavišča.