Nedeljski finale SP Kranj 2016 razprodan

Današnji finale sklepne tekme svetovnega pokala 2016 v Kranju je že razprodan, zato tudi tradicionalne prodaje vstopnic pred vhodom v dvorano Zlato polje ne bo. Prenos tekme boste lahko v živo spremljali na 2. programu TV Slovenija.
SP Kranj 2016 - razprodan nedeljski finale (foto Stanko Gruden)
Ob letošnjih sijajnih nastopih članic in članov slovenske reprezentance v športnem plezanju je izjemno veliko tudi zanimanje za kranjsko tekmo. Nedeljski finale je že razprodan.

Program SP Kranj 2016 - nedelja, 27. november
16.10 predstavitev finalistov in ogled smeri
16.20 uradno odprtje tekme z akrobatskim spektaklom
16.30 finale moški, za njimi ženske
          (sledi podelitev medalj)

Po sobotnih kvalifikacijah in polfinalu 21. tekme svetovnega pokala (SP) v težavnostnem plezanju Kranj 2016 so se v nedeljsko finalno preizkušnjo uvrstili kar štirje slovenski reprezentanti: Janja Garnbret in Domen Škofic kot vodilna po polfinalu, 17-letna Korošica in letošnja svetovna prvakinja v težavnosti je tudi že skupna zmagovalka SP 2016 v težavnosti in kombinaciji, Radovljičanu se nasmiha skupna lovorika v težavnosti, štirikratna zmagovalka kranjske tekme Mina Markovič s tretjim rezultatom in Urban Primožič, ki je bil sedmi, pred domačimi navijači pa bo sklenil tekmovalno kariero.
>>> Več:
Janja, Domen, Mina in Urban v finale SP Kranj 2016

Finale
bo v nedeljo, 27. novembra, ob 16.30 na 2. programu prenašala TV Slovenija. Vabljeni k ogledu!