Odštevamo dneve do SP Kranj 2016 (PROGRAM)

Le še dva dneva nas ločita od športnoplezalnega spektakla leta - zaključne tekme svetovnega pokala v športnem plezanju Kranj 2016. Že ogrevate dlani in glasilke za glasno spodbujanje naših junakinj in junakov? Smelo pričakujejo sklepno dejanje bleščeče sezone in na domačih tleh si res zaslužijo našo močno podporo v živo.
SP Kranj 2016 - program
Najmlajši navijači bodo ne le navijali za svoje vzornike, ampak tudi ustvarjali in začutili olimpijsko dogajanje – vstop za otroke do 12. leta je prost na vse tekme, za odrasle pa so vstopnice za polfinale in finale na voljo na Planinski zvezi Slovenije in prek Eventima.

Ste za športnoplezalni izziv za navijače? Preverite svoje natrenirane prste, izzovite prijatelje ali pa se zgolj za zabavo obesite na plezalni trening deski in osvojite bogate nagrade. Zadostni razlogi, da ste z nami že v soboto na kvalifikacijah, Božiček z bogatimi nagradami prihaja na nedeljskem finalu. Prijavite se zdaj! Najpozneje do petka do 12.00.

PROGRAM SP KRANJ 2016 (s klikom na povezavo se vam odpre podrobnejši opis)
Sobota, 26. november Nedelja, 27. november
9.00 kvalifikacije moški
14.00 kvalifikacije ženske
20.00 polfinale ženske in moški
16.10 predstavitev finalistov in ogled smeri
16.20 uradno odprtje tekme z akrobatskim spektaklom
16.30 finale moški, za njimi ženske
          (sledi podelitev medalj)

Naše junakinje in junaki smelo pričakujejo sklepno dejanje sezone, kot so napovedali na torkovi novinarski konferenci: Kranjski spektakel krona sijajne sezone naših športnih plezalcev.

Na snidenje v dvorani Zlato polje!