Plezanje - varna in zabavna rekreacija za vse generacije

Plezalni center Ljubljana vabi v okviru projekta Simbioza Giba na brezplačno pokušino plezanja.
S ponosom podpiramo in se priključujemo akciji Simbioza Giba, zato v najsodobnejšem središču plezanja, Plezalnem centru Ljubljana, organiziramo brezplačno pokušino plezanja. Od 21. do 25. septembra 2015 boste s pomočjo naših izkušenih inštruktorjev spoznavali, da je plezanje rekreacija, primerna za vsakogar, ne glede na starost.
Simbioza Giba je vseslovenski projekt na področju telesne kulture in medgeneracijskega sodelovanja, ki je že v lanskem letu povezal Slovenijo. Tudi v Plezalnem centru Ljubljana verjamemo, da gibanje pomeni življenje in življenje je gibanje, zato je ključnega pomena, da sporočilo o zdravem načinu življenja širimo in krepimo zavest o pomenu dnevnega gibanja za zdravje človeka in kvalitetnejše (tretje) življenjsko obdobje. Zato smo pri projektu sodelovali že lani in z veseljem bomo tudi letos zainteresiranim omogočili spoznavanje lepot športnega plezanja.

Brezplačna pokušina plezanja
Za učenje plezanja ni nikoli prezgodaj niti prepozno, najbolje pa je, če se prvih plezalnih korakov lotite ob pomoči izkušenih inštruktorjev in ne sami. Vabimo vas v Plezalni center Ljubljana na brezplačno pokušino plezanja na umetni steni, kjer vam bodo strokovno usposobljeni inštruktorji športnega plezanja pokazali prve plezalne gibe in vam pomagali varno zlesti tako visoko, kot boste želeli. 
Vsi, ki bi se radi udeležili Simbioze Giba in se v tednu od 21. do 25. septembra 2015 preizkusili v plezanju, se čim prej prijavite na telefonski številki 030 662 828. Možne tudi spletne prijave.