Počitniška vstopnica v Plezalni center Ljubljana za srednješolce

Obisk Plezalnega centra Ljubljana je v času počitnic odlična izbira za dober plezalni trening in druženje. Srednješolci (tudi maturantje, ki imate letos še posebej dolge počitnice) se lahko v poletnem času neomejeno naplezate z enotno počitniško vstopnico po ugodni ceni.----
V Plezalnem centru Ljubljana so pripravili posebno vstopnico za srednješolce (in maturante)*, za katero boste odšteli 50 evrov in z njo lahko neomejeno plezali, katerikoli dan v tednu, v obdobju od 25. junija do 31. avgusta 2015. 
 
Čaka vas čez 250 plezalnih smeri in balvanov različnih težavnosti, od 3 do 8b. Plezanje vam je omogočeno tako na balvanski steni kot tudi na visokih stenah v Veliki in Mali dvorani. Na visoki steni lahko samostojno plezajo vsi, ki so polnoletni in/ali imajo narejen izpit za športnega plezalca 1**.

Vsi zagnani mladeniči in mladenke, izkoristite poletne počitnice za super plezarijo. Za dodatno zabavo še malo potrenirajte svoje ravnotežje na slackline poligonu pred plezalnim centrom in se na koncu zasluženo posladkajte s sladoledom. :)


Počitnice so zakon, plezanje pa itak! 

----------
* Vstopnico lahko kupijo tudi osnovnošolci.
** Mladoletne osebe lahko plezajo samostojno samo na balvanski steni. Za plezanje na visoki steni morajo imeti opravljen izpit za športnega plezalca 1 oziroma morajo imeti s seboj spremstvo odrasle, polnoletne osebe.